Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، سید مرتضی خاتمی در واکنش به شیوع ویروس کرونا در کشور گفت: مردم عزیز باید یکسری اقدامات پیشگیرانه را برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا انجام دهند که از جمله آن پرهیز از حضور در اجتماعات و رعایت بهداشت فردی و شستشوی مرتب دست‌ها و عنداللزوم استفاده از ماسک محافظ است؛ وقتی کسی مشکوک به ابتلاء است باید ضمن استفاده از ماسک چه ایشان و چه اطرافیان ایشان، به نزدیکترین مرکز درمانی هدایت شود تا آزمایشات و احیانا اقدامات در مورد او انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این بین برخی از مبتلایان علائم نداشته و یا در صورت داشتن علائم با استراحت و مراقبت در منزل بهبود پیدا می کنند پس جای نگرانی نخواهد بود و تنها موارد تک گیر به مراقبت‌های ویژه نیاز پیدا می کنند بخصوص کسانی که دچار مشکلات تنفسی می شوند یا به دلیل داشتن بیماری مضعف زمینه ای، یا استفاده  از داروهای کاهنده سطح ایمنی بدن.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با تاکید مجدد بر اینکه جای نگرانی برای اکثر افراد جامعه وجود ندارد گفت: کرونا عارضه ای شبیه آنفلوآنزا است که مردم ما بارها آن را تجربه کرده اند. نکته مهم، در مورد  آن دسته از افراد جامعه است که به دلیل مصرف داروها، سطح ایمنی بدنشان پایین آمده یا اینکه خدای ناکرده مبتلا به سرطان و دیابت پیشرفته و کنترل نشده هستند همچنین گروه‌های سنی سالمند و نیز کودکان، ولی در مورد سایر اقشار جامعه جای نگرانی نیست. البته باید اصل پیشگیری دقیقا رعایت شود.

خاتمی درباره منشاء ورود ویروس کرونا به کشور گفت: اولین موارد ابتلا به این ویروس، احتمالا به علت تردد اتباع کشورهای مختلف به ویژه چین به کشورمان باشد به هر حال فارغ از  منشا ورود این ویروس باید این موضوع را مورد توجه قرار داد که ویروس در کشور ما چه عملکردی خواهد داشت و چه سطحی از بیماری‌زائی را بروز خواهد داد.

وی همچنین با دفاع از پیشنهاد تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها برای کنترل ویروس کرونا در کشور گفت: بهتر است برای رفع نگرانی‌ها تا اطلاع ثانوی مدارس و دانشگاه‌های شهرهائی که موارد ابتلاء به کرونا در آن دیده شده‌، تعطیل شوند که این موجب کاهش نگرانی خانواده ها و جامعه می شود. کما اینکه در جلسه اخیر کمیسیون بهداشت با معاونان محترم وزارت بهداشت، این پیشنهاد داده شد و قرار شد موضوع در جلسه دولت مطرح شود.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در پایان درباره لزوم قرنطینه شهر قم اظهار کرد: در حال حاضر قم قرنطینه نسبی است و شاید به قرنطینه کامل نیاز نباشد. در هر صورت باید از حضور آحاد در اجتماعات پرهیز شود.

کد خبر 486901 برچسب‌ها كرونا در ايران استان قم

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران استان قم ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۳۷۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همسر رئیسی پیشنهاد دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت

به گزارش «تابناک» به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، فاطمه یزدیان، رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران گفت: شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران نیز مانند شوراهای راهبردی سایر دانشکده‌های تازه تاسیس که با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی مرتبط با موضوع هر دانشکده شکل گرفته‌اند، در حال شکل‌گیری است.

وی افزود: دانشگاه تهران در راستای سیاست‌های دولت مردمی برای اعمال سیاست‌های حمایتی جهت استحکام و ترفیع نهاد خانواده، برنامه جامعی را در این خصوص با محوریت دانشکده علوم خانواده طراحی و به اجرا در آورده است که از آن جمله می‌توان به ساخت و بهره‌برداری مهد کودک خانواده بزرگ دانشگاه تهران، شروع عملیات احداث پانصد واحد خوابگاه دانشجویی متاهلین و همچنین تاسیس مرکز ازدواج و خانواده دانشگاه تهران اشاره نمود. 

یزدیان با اشاره به اینکه شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری است، گفت: برای شکل‌گیری قوی دانشکده علوم خانواده، مدیریت دانشکده با پیشنهاد صدور احکامی برای شخصیت‌های حقیقی و حقوقی به استقبال تشکیل این شورا رفته است و حضور شخصیت‌هایی نظیر دکتر جمیله سادات علم‌الهدی و دیگر چهره‌ها و اساتید در این شورا را مایه تقویت دانشکده در راستای برنامه‌های جامع خانواده محوری دانشگاه می ‌داند.

رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: پیشنهاد و مطالعات مفصل مربوط به تأسیس دانشکده علوم خانواده توسط جمعی از اساتید مبرز حوزه خانواده و تعلیم و تربیت از جمله خانم دکتر علم‌الهدی که استاد تمام فلسفه تعلیم و تربیت هستند، مطرح و دنبال شد. با توجه به اشراف این اساتید بر روی موضوع، از ایشان خواسته شد که در راه‌اندازی و فرآیند جذب و همچنین شورای راهبردی دانشکده نیز کمک کنند.

وی افزود: این درخواست با خانم دکتر علم‌الهدی نیز مطرح و از ایشان خواسته شد که در شورای راهبردی و هیئت جذب دانشکده علوم خانواده حضور داشته باشند که ایشان اعلام نمودند به علت مشغله علمی، امکان وقت گذاشتن برای این کار را نداشته و لذا این پیشنهاد را نپذیرفتند.

دیگر خبرها

  • کمک جامعه بین‌المللی به بخش صحت افغانستان
  • پیشرفت و تغییر در جامعه از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد
  • پدر مددکاری اجتماعی ایران: تعطیل کردن نمایش خانگی دردی از بحران‌های اجتماعی دوا نمی‌کند
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • علم الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشگاه تهران را رد کرد
  • همسر رئیسی پیشنهاد دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت
  • سکوت در ماجرای سنگلج جایز نیست!
  • مسیر جنوب به شمال هراز تا اطلاع ثانوی مسدود شد
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • فرانسه به دلیل اعتراضات دانشجویان، دانشگاه‌ها را تعطیل کرد